Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Carnaval Huissen

10 februari - 13 februari

Bekijk wat er allemaal te doen is met Carnaval Huissen. Bekijk hier het hele programma van Carnaval Huissen. Met prijzen en tijden.

 

Zaterdag:

  • Tenten Feesten Huissen. Bij de Tenten feesten Huissen. Staat er dit jaar weer een tent voor de oude Valom. Een kaartje kost €14,29 exclusief service en transactie kosten. Het begint om 20:30 en duurt tot 01:00 uur. (16+) APRES-SKI PARTY! MET HET FOUTE SKIPAKKEN TEAM & DJ TESSEL
  • Qmusic CarnavalspartyBij de Qmusic carnavals party draaien ze foute muziek. Dit is vanaf 20:00 en duurt tot 01:00 uur. Het vind plaats bij de buitenpoort en een kaartje kost €13. (18+)

Zondag:

  • Tenten Feesten Huissen. Bij de Tenten feesten Huissen. Staat er dit jaar weer een tent voor de oude Valom. Een kaartje kost €14,29 exclusief service en transactie kosten. Het begint om 20:30 en duurt tot 01:00 uur. (16+) FOUTE PARTY! MET WOLFGANGSAUFI & DJ TESSEL
  • Carnavals Huissen optocht. De carnaval Huissen optocht begint om 13:30 uur. De eindtijd hiervan is niet bekend maar u kunt verwachten dat het om 16:00 wel is afgelopen. De carnavals optocht vind plaats in de binnenstad van Huissen.

Maandag:

  • Tenten Feesten Huissen. Bij de Tenten feesten Huissen. Staat er dit jaar weer een tent voor de oude Valom. Een kaartje kost €14,29 exclusief service en transactie kosten. Het begint om 20:30 en duurt tot 01:00 uur. (16+) HOLLANDSE CARNAVAL! MET BRIAN VLIEM & DJ TESSEL
  • FrühschoppenDe Frühschoppen vind plaats op maandag door heel Huissen stad. Het begint om 11:00 en duurt tot 20:11 uur. Een ticket kost €10 exclusief service en transactie kosten.

Dinsdag:

  • Tenten Feesten Huissen. Bij de Tenten feesten Huissen. Staat er dit jaar weer een tent voor de oude Valom. Een kaartje kost €14,29 exclusief service en transactie kosten. Het begint om 20:30 en duurt tot 01:00 uur. (16+)  JE ROZE FLAMINGO!MET TIM SCHALKX, SUPERSOUND & DJ TESSEL
  • Huissen Stad. Je kan je door heel Huissen de kroegen langs. De meeste kroegen openen om 11:00 uur.
  • Aprés-Ski party. Dit vind plaats bij de buitenpoort vanaf 12:30 uur. De eindtijd is niet bekend. De entree is gratis met gratis lunch. Het is bij de buitenpoort. (18+)

 

 

 

 

Heeft u nog vragen of tips? Mail dan naar contact@infohuissen.nl of klik op deze link. U kunt ook uw feedback onder in de comments plaatsen. 

Gegevens

Begin:
10 februari
Einde:
13 februari

Organisator

Gemeente lingewaard

Locatie

Centrum Huissen
Van wijkplein
Huissen, Gelderland 6851 Nederland
+ Google Maps
Telefoon
nog niet bekend
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.