Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Huissense dag

1 augustus

Programma Huissense dag 2022

De Huissense dag is er dit jaar weer. Overdag zijn er wel tot 250 kraampjes in Huissen te vinden.  In de avond gaat het er helemaal op los. Op verschillende plekken in Huissen kan je dan genieten van het muziek.

De avond van de Huissense Dag staat altijd in het teken van veel muziek. Stinase heeft dit jaar weer de band MMOOZZ geboekt.
Op de Markt komt er dit jaar ook een superband. Na een aantal jaren van afwezigheid zijn we blij dat de band Summerland weer komt spelen op de Huissense Dag.

Natuurlijk staat de feestavond van de Huissense Dag, naast de twee geweldige bands, ook bekend vanwege de bekende artiesten die komen optreden. Dit jaar zullen Peter en Bennie een show geven in het avondprogramma. In de afgelopen jaren waren zij al een paar keer in de middag te gast.  Peter met ‘Stimmung mit der Peter’ en Bennie natuurlijk met z’n ‘Bennie’s solo show’.

Verder in de avond begroeten wij ook Marco Kraats, René  Karst en Rutger van Barneveld. Kortom een mooi feestprogramma waar ieder naar hartenlust kan feesten en meezingen!! Natuurlijk alles onder het genot van een lekker vers geschonken of getapt drankje.

Heeft u nog vragen of tips? Mail dan naar contact@infohuissen.nl of druk op deze link.

Gegevens

Datum:
1 augustus
Site:
http://www.stinase.nl/huissense-dag/welkom

Locatie

Huissen centrum
Huissen centrum Huissen 6851 Nederland + Google Maps
Telefoon:
N.V.T
Bekijk de site van Locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.